Fuck Buttons

2015.03.06. 16:16

1963483_orig.jpg

"Barátaim, kedves barátaim! (...) Most hogy végre elérkezett az idő, jöjjön a tánc, jöjjön a felszabadító őrjöngés! Mióta várunk erre, pontosan erre az estére, én már nem is tudom. Úgyhogy drága jó testvéreim, ne is késlekedjünk, elő az álarcokkal, peregjenek a dobok, pukkanjon az a pezsgő és gyerünk a mámorba!"

"Az előttem szóló testvérünk feltette a nagyszerű kérdést. Mióta is várunk erre a napra és honnan tudjuk hogy megérkezett? Kérdem én, a naptárból talán?
(Neeeem!)
Úgy bizony, nem. A jóslat, melyet a Mindenható a szívünkbe pumpált, egyszerre libbent fel előttünk, hogy ma végre valósággá válhasson. Egyszerre, mindahányan itt vagyunk, érezni kezdtük és semmit sem tettük ellene, ám annál többet érte. Itt van hát!" (Részletek a Nagy Pestis megnyitóbeszédeiből)

"Néha, látszólag teljes következetlenséggel színre lép, (ilyenkor a vágyakozás és az észlelés között a szokásosnál is nagyobb rés keletkezik) majd pedig robbanásszerűen szétterjed. Itt van köztünk egy darabig, dühödt és kíméletlen, aztán ahogyan jött, úgy el is megy. Emléke nem azért lesz kitörölhetetlen, mert a nyomában pusztítás és anarchia támadt, hanem azért mert előzőleg pontosan ezt akartuk." (Klaus von Baszki)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zaporutca34.blog.hu/api/trackback/id/tr207246369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása